Solceller erhverv - Få dækket dagtimernes elforbrug

– Der er mange ting, som skal tænkes på. Og det er vi gode til.
Det er derfor vi skræddersyer en komplet solcelleløsning til dig,
uanset din tagtype.

 

Solceller erhverv - reducer de månedlige udgifter…
Få reduceret de månedlige omkostninger med den reneste og mest CO2-neutrale energikilde. Din kontorbygning, offentlige institution eller dagligvarebutik kan med et driftsikkert solcelleanlæg dække de daglige el udgifter til IT, køkken, køle- og klimaanlæg.

 

En solcelleløsning hos os er en ”3xWIN”-løsning
Der er flere gevinster end den økonomiske. Ved at investere i et fremtidssikret solcelleanlæg tager du både hensyn til miljøet, får styrket din CSR-profil og du får styrket dit image som en moderne, miljørigtig virksomhed. Vi kalder det en ”3xWIN”-løsning: sundt miljø, sunde tal og et sundt image.

 

Æstetisk eller usynlig…
Design og æstetik kan forstås på flere måder - for nogle betyder det alt, for andre intet. Skal solcellerne bidrage til bygningens arkitektur så du kan styrke din visuelle profil? Eller skal solcellerne være så neutrale og usynlige som mulige? Selv det er solceller til erhverv skal det stadig være en smuk løsning.

 

Alle virksomheder bruger strøm.

En del af disse virksomheder kan ikke trække elafgifterne fra og betale derfor 160-170 øre pr./KWt.

Betaler din virksomhed dyr strøm ?  Har I stort el-forbrug i dagtimerne ?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, hvorfor så ikke producere noget af denne strøm i jeres eget kraftværk. Et solcelleanlæg, monteret på taget af en virksomhed, kan ofte betale sig, også selv om tagene ikke vender stik syd. Det kan måske endda med fordel betale sig at vende solcellerne øst/vest, for derved at opnå en fladere ydelseskurve. Den strøm I ikke selv kan nå at forbruge, kan eventuel oplagres i en batteriløsning. Det gælder derfor om at beregne og dimensionere anlægget, så I får præcist det som I har brug for.Lad Sunfactor hjælpe jer men dimensioneringen, det er det vi er gode til.  Kontakt os her

 

Uanset hvilken løsning du foretrækker, skræddersyer vi den til dig
Det hele starter med et gratis og uforpligtende bygningstjek. Det bestiller du her.

Sunfactor udfører også projektstyring, samt installation af erhvervs solcelleanlæg, for større el-installatører eller grosister. For yderligere information kontakt Bjarne Schjødt Madsen på tlf. 81 74 67 99 eller bm@sunfactor.dk

 

 

Hvor meget solcellestrøm

 

Stort ejet forbrug i dagtimerne = Stor rentabilitet.

Se jeres typiske forbrug

 


Gratis hustjek!

Se dit hus med solceller
-og se hvor meget du sparer
Det koster kun en (god) kop kaffe!
Book her eller bliv ringet op: