Ansvar, kvalitet og tryghed

”Vi tager ansvar for miljøet ved at gøre investeringer af
kvalitetssolceller til en god forretning for vores kunder.
Vores leverandører har over 25 års erfaring i branchen.”
– Bjarne Madsen, Sunfactor

Vi tager ansvar… på flere måder
Først og fremmest tager vi ansvar for miljøet ved at booste kendskabet til og brugen af én de reneste og mest CO2-neutrale energikilder i verden. Dernæst pålægger vi os ansvaret at gøre investeringer i solceller til en god forretning for vores kunder. Det opnås ved udelukkende at tilbyde sublime produkter med lang holdbarhed og høj virkningsgrad.

Kompromisløs kvalitet
Vi tilbyder udelukkende kvalitetsstemplede solceller fra de største og mest anerkendte leverandører i branchen, som gang på gang vinder priser for bedste kvalitet, ydeevne og design. Det betyder, at vi altid er up-to-date med det nyeste og mest optimale solcelleteknologi og du altid får den højeste rentabilitet, den længste holdbarhed og det flotteste design på dit solcelleanlæg.

Tryghed er essensen
For det første giver det tryghed når ens investering er fremtidssikker. Flere af vores leverandører, har været i branchen i 25 år. Det har bl.a. den fordel, hvis der skulle ske en skade, at reservedele stadig vil være tilgængelige om mange år. 
Dernæst giver det tryghed når leverandørerne står inde for deres produkter. Alle vores leverandører tilbyder mindst 10 års produktgaranti og 20 års ydelsesgaranti. Det betyder, at du hos Sunfactor kun kan investere i pålidelige og holdbare produkter.

 

 

 

 

Bonus-info

 

- Private kunder er dækket af en DS-garanti
- Sunfactor har modtaget CO2-neutral certifikat
- Sunfactor har KSO-certificerede medarbejdere
- Bjarne Madsen er uddannet som energiekspert


Gratis hustjek!

Se dit hus med solceller
-og se hvor meget du sparer
Det koster kun en (god) kop kaffe!
Book her eller bliv ringet op: