DET’ EN LIVSSTIL AT AT HAVE SOLCELLER

Investerer du i solceller signalerer du miljøhensyn.
Investerer du i kvalitets-solceller, signalerer du også sans for
økonomi, æstetik og kompromisløs kvalitet.

 

Altid kvalitet…
Når du som privat skal investere i solceller anbefaler vi til enhver tid vores ledende leverandør, fortrinvis fra Tysklands solcellegrosister med med års erfaring, som har produkter med de højeste virkningsgrader, selv under svaglysforhold. Det betyder, at du med en Sunfactor solcelleløsning får den bedste langsigtede rentabilitet på dit solcelleanlæg.

 

Design og minimal vedligeholdelse
Vi ved at design betyder en del for dig, når solcellerne kommer til at dække størstedelen af dit tag på enten dit hus, cykelskur eller carport. Eks. kan der ofte anvendes helt sorte solceller, som er udarbejdet i et sort design med fokus på styrke og lang levetid. Et eks.er Winaico's innovative måde at designe deres solceller på. det kan gøres billigere, men hvorfor ikke signalere miljøhensyn på en æstetisk måde?

 

Vi foretrækker tysk grundighed…
Produkter det har modtaget kvalitetsstemplede certifikater, garanterer ekstrem holdbarhed og ypperlig driftsikkerhed - hvilket også afspejles i deres normale 10-12 årige produktgarantier og 25 årige ydelsesgarantier. Der komme hele tiden nye produkter også fra andre dele af verden, men vi tager kun nye produkter ind, hvis vi har 100% tillid til kvaliteten

 

Energikrav til boligen
Ved større ombygning eller ved nybygning, kan du få problemer med at overholde energikravet til boligen. Det kan være at dit nye hus skal bygges i et område, hvor energikravene er højere end det dit drømmehus kan overholde. Også her kan du udnytte solceller med stor fordel. Du kan bruge solcellerne, som aktiv enegikilde der indgår i boligens samlede energiregnskab og derved stadig få lov til at bygge din drømmebolig. 

 

Et valg - mange muligheder
Vi skræddersyer en komplet solcelleløsning til dit hjem og dit behov, uanset tagtype og tagflade. Når du overvejer investering i solceller er det et valg med mange muligheder. Vi undersøger markedet for at være opdateret med og kunne levere de nyeste udviklede produkter.
Derfor bør det starte med et bygningstjek og en snak om dine muligheder – det er helt uforpligtende og koster kun en god kop kaffe. Bestil et tjek her.

 

 

Et godt råd...

 

Husk at du måske igen kan udnytte håndværkerfradraget. Gem dine regninger og få arbejdsløn på fakturaen.


Gratis hustjek!

Se dit hus med solceller
-og se hvor meget du sparer
Det koster kun en (god) kop kaffe!
Book her eller bliv ringet op: